Logo Pmplus

Pmplus Projecten

All-round: business, software, infrastructuur, van idee tot en met in beheer name

Het gaat om de klant

    Meerwaarde in:
  • Internet beleggen
  • Frequent Trading Site
  • Klantgerichte oplossingen
  • Complexe investment products, ALM
  • Fiattering effectentransacties
  • Marginberekening en rapportage
  • Effectenkrediet bewaking
Klantgerichtheid met CRM
De klant moet multi-channel toegang hebben, cross-channel zijn activiteiten uit te voeren, continu, 24x7: elke dag, elk moment. CRM-software is dé manier om de klant toegang te verschaffen tot onderneming. Verover de harten en geesten van uw klant door het winnen op kwaliteit van de dienstverlening!
Big bangs leiden vaak tot mislukking
Meer dan 80% van de inspanning kan in het aanpassen van de organisatie zitten, en minder dan 20% in de implementatie. De implementatie kosten van het CRM systeem zijn bedragen echter meer dan 80% van de projectkosten! Selecteer en implementeer daarom met zorg, in het belang van uw business case.
".. ability to add value by the use of new business models.."

Vak Certificaat Opleiding Examen instituut Jaar
Bankbedrijf Algemene opleiding Bankbedrijf NIBE NIBE 2012
Effectenbedrijf Opleiding Effectenbedrijf NIBE NIBE 2013
Opleidingen


Software projecten: rationalisatie en standaardisering

Meerwaarde in:
ketting zo sterk als de zwakste schakel
Vervanging legacy software
Het wordt steeds interessanter om ook de complexe legacy systemen te vervangen. Dit kan door overgang naar standaard, maar ook door het volledig converteren van code in een andere taal, waarmee belangrijke kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd.
".. can react on the most diverse issues that can occur.."
CMS, uw gezicht naar de klant
De selectie van een Content management systeem is belangrijk. Niet alleen voor uw website, maar ook om uw manier van communiceren met de klant inhoud te geven, inclusief personalisering, email campaigns etc. Aansluiting op uw bedrijfsfilosofie is bepalend voor het succes.
Doe na een eerste voorselectie een proof of concept met de 2 of 3 beste CMS'sen. The proof of the pudding is in the eating.
Houd de technische inrichting van het content management systeem zo eenvoudig mogelijk: laat de business actief meedoen. Daarna kan de business zelf aan het stuur worden gezet.
DMS, efficient en transparant
Een document management systeem is vaak een spin in het web van de onderneming, en is in toenemende mate in staat om business processen te ondersteunen.
Ontsluiting voor de klant, privacy van de klant, bewaartermijnen (recordmanagement), het kunnen voldoen aan compliancy: het kan allemaal.
Implementatie en migratie is een gefaseerd proces, dat zorgvuldig met de business moet worden afgestemd. Samen werken aan een optimaal resultaat is de sleutel van elk goed project.
Agile aanpak
Software projecten lenen zich bij uitstek voor een Agile aanpak, Scrum® of DSDM Atern®. Daarin wordt gewerkt met timeboxes waarin functionaliteit wordt gerealiseerd op volgorde van prioriteit.

En En
De keuze voor Agile projecten hoeft niet ten koste te gaan van projectcontrole, integendeel. Projectcontrole met Prince2® of PMBOK® is prima te combineren met een Agile aanpak.

Vak Certificaat Opleiding Examen instituut Jaar
Agile Projectmanagement PSM I,Scrummaster I Scrum.org Scrum.org 2012
Contentmanagement Certified Technology Specialist Sitecore Nederland Sitecore Nederland 2012
SAP SAP overview voor projectteams ICT trainingen NV ICT trainingen NV 2012
Microsoft AZURE Microsoft Silver Partner Microsoft Virtual Academy MVA 2012
Software opleidingen

Infrastructuur draagt bij aan rendement

ketting zo sterk als de zwakste schakel
Van Recovery naar Continuity
Door de toenemende afhankelijkheid van IT systemen en hun toenemende verwevenheid staat continuïteit van bedrijfsvoering voorop. De jaarlijkse "brand oefening" van de IT systemen is dan ook geen ritueel, maar een cyclus met 1 doel: continu verbeteren. De kosten van onderbreking nemen elk jaar toe, de onderbreking zelf moet elk jaar korter zijn.

Showtime!
Bij de voorbereidingen worden de lessen uit het verleden in de praktijk gebracht, planningen herzien, en gefinetuned, risico's gechecked, decision points benoemd. De oefening wordt met militaire precisie uitgevoerd.

Benefits
Een disaster recovery oefening draagt bij aan de bedrijfszekerheid/het in control zijn. Het is bovendien prima voor de samenwerking en teamgeest en geeft een basis voor verdere ontwikkeling van de ICT infrastructuur.
Nachtwerk
Vaak betekent een invoering het tijdelijk uitvallen van de beschikbaarheid van de systemen. Om de werkzaamheden van de business zo goed mogelijk doorgang te kunnen laten vinden, wordt daarom vaak gekozen voor invoeringen buiten kantoortijden, in de avond, of de vroege ochtend.
Agile?
Infrastruktuur projecten zijn agile in de zin van flexibel om de business heenbewegen, resultaten boeken met zo min mogelijk verstoring van de dienstverlening. Het resultaat telt!
".. controlling the situation..with always an open and personal touch.."

Vak Certificaat Opleiding Examen instituut Jaar
Contentmanagement Certified Technology Specialist Sitecore Nederland Sitecore Nederland 2012
SAP SAP overview voor projectteams ICT trainingen NV ICT trainingen NV 2012
SAP SAP BI Inleiding Business Intelligence ICT trainingen NV ICT trainingen NV 2012
Microsoft AZURE Microsoft Silver Partner Microsoft Virtual Academy MVA 2012
Technische opleidingen